Ga naar hoofdinhoud

Wat is PaardenPlein?

PaardenPlein.nl is een website met zoekmachine, waar je aanbieders vindt die zich direct of indirect inzetten voor de gezondheid en het welzijn van paarden en pony’s. De aanbieders op het PaardenPlein bieden complementaire diensten aan, waarin reguliere dierenartsen niet voorzien, zoals bijvoorbeeld osteopathie, massage, revalidatie, natuurkundige geneesmethoden, en hoef- en tandverzorging.

Onafhankelijk

PaardenPlein neemt een neutrale en onafhankelijke positie in waar het gaat om de soorten van dienstverlening. PaardenPlein velt geen oordeel over het nut of doelmatigheid van een bepaalde behandeling. Dienstverleners wordt de mogelijkheid geboden te vermelden welke opleiding zij hebben genoten. Dit geeft paardeneigenaren een eerste indicatie van de professionaliteit van de dienstverlener.

Zoeken op soort dienstverlening

De zoek-categorieën zijn niet op benaming van beroep, maar op benaming van het soort dienst. Sommige diensten worden namelijk door verschillende vakmensen aangeboden, zoals bijvoorbeeld dry needling. Anderzijds zijn er aanbieders die diensten verlenen die onder verschillende beroepen vallen zoals bijvoorbeeld revalidatie. Zoeken op verschillende soorten dienstverlening biedt dus meer gerichte mogelijkheden.

Zoeken op locatie

Je kunt een zoekopdracht uitvoeren binnen elke gewenste straal rondom je eigen woonplaats, zoeken op naam van de dienstverlener en zoeken op een dienst naar keuze. Ook kun je in een zoekopdracht aanbieders opzoeken die meerdere diensten gecombineerd aanbieden. Zoek je een fysiotherapeut die óók dry needling doet, dan is de EN-functie daar uitermate handig voor. Uiteraard is er ook een OF-functie voor degenen die de zoekopdracht breder willen gebruiken en liever alle fysiotherapeuten plús alle aanbieders van dry needling willen vinden.

Win-win

PaardenPlein is een win-win site voor aanbieders en paardenbezitters. Aanbieders kunnen meer klanten krijgen, en/of meer klanten in een kleiner werkgebied (= minder kilometers rijden) en paardenbezitters kunnen makkelijk de juiste en meest dichtstbijzijnde zorgaanbieder voor hun paard vinden.