Ga naar hoofdinhoud

Reviews

Help andere paardeneigenaren en plaats een review! Hoe vervelend is het wanneer je paard niet fit is. En hoe opgelucht ben je wanneer je een goede specialist vindt, die jouw paard de zorg biedt die hij nodig heeft. Jouw review helpt andere paardeneigenaren om ook de juiste behandelaar te vinden!

Een minuutje werk

Een review plaatsen is heel simpel! Ga naar de pagina met dienstverleners. Zoek de persoon op die je wilt reviewen. Ben je heel tevreden van vink je vijf sterretjes aan, ben je iets minder tevreden dan vink je minder sterretjes aan. Eventueel kun je jouw waardering kort beargumenteren. Het achterliggende idee is dat we Paardenplein.nl samen tot een succes maken, een betrouwbaar platform waar we terecht kunnen als ons paard extra zorg nodig heeft!

Lees als dank voor jouw review GRATIS een online magazine naar keuze: Bit, Dressuur Magazine of het ondernemers magazine Extra. Je ontvang van ons een e-mail met daarin een link naar het magazine wat je hebt gekozen!

Alle hulp is welkom

Gekwalificeerde aanvullende zorg vinden voor je paard is best lastig. Ten eerste omdat niet alle hoefsmeden, paardentandartsen, osteopaten en dry needle behandelaars verenigd zijn in een branchevereniging. Doordat zij beoefenaars zijn van genoemde ‘vrije beroepen’ mag je jezelf ‘behandelaar’ noemen en met andermans paarden aan de slag gaan, zonder dat diploma’s en getuigschriften vereist zijn. Het tweede probleem in jouw zoektocht is dat je vaak met echte praktijkmensen te maken hebt; paardenmensen die met hun voeten in de wei staan. Zij zijn niet bezig met hun vindbaarheid op internet en moeten het vaak enkel van mond-tot-mond reclame hebben.