Ga naar hoofdinhoud

PaardenPlein zoekt nieuwe bloggers

Foto: Arnd Bronkhorst

Op PaardenPlein vind je specialisten voor het welzijn van je paard. Houd jij je bezig met de gezondheid en welzijn van paarden en schrijf je graag? Lees dan gauw verder!

Vrijwel iedere paardenbezitter weet de dierenarts wel te vinden, maar waar vind je al die therapeuten en dienstverleners voor aanvullende behandelingen, zoals een osteopaat, homeopaat, acupuncturist, paardenmasseur, hoefsmid, bitfitter en nog veel meer? Daarvoor is Paardenplein ontwikkeld. Een unieke zoekmachine waarmee je de professional op gebied van gezondheid en welzijn kunt vinden die je zoekt.

Voor onze website zoeken we nieuw schrijftalent. Het is handig dat je werkzaam bent in de paardenbranche, op het gebied van gezondheid en welzijn voor het paard (dus niet de ruiter). En deskundigheid in jouw vakgebied is een pre.

Voel je je aangesproken? Schrijf dan een proefblog naar Info@paardenplein.nl met een korte CV en wie weet lees jij jouw blogs straks terug op www.paardenplein.nl. Insturen kan tot en met 31 juli 2019.