Ga naar hoofdinhoud

Geef behandelaar van jouw paard een review!

Je paard is niet fit. De dierenarts doet wat hij kan, maar je paard heeft extra ondersteuning nodig in de vorm van fysiotherapie, massage, acupunctuur, nanotherapie of andere zorg. Waar vind je een kundig iemand bij jou in de buurt? Kijk dan op Paardenplein.nl. En ben je helemaal tevreden over een behandelaar, laat het dan weten middels een review. Op die manier maken we samen een betrouwbaar platform waar we terecht kunnen als ons paard extra zorg nodig heeft!

Gekwalificeerde aanvullende zorg vinden voor je paard is nog niet zo eenvoudig. Ten eerste omdat niet alle hoefsmeden, paardentandartsen, osteopaten en dry needle behandelaars verenigd zijn in een branchevereniging. Sommigen noemen zichzelf na het volgen van één cursus al ‘behandelaar’. Het tweede probleem in jouw zoektocht is dat je vaak met echte praktijkmensen te maken hebt. Paardenmensen die met hun voeten in de wei staan. Zij zijn niet bezig met hun vindbaarheid op internet.

Honderden behandelaars

Met Paardenplein.nl verkleinen we het toeval. Op de site staan ruim 500 behandelaars in twintig categorieën. Van lymfedrainage tot natuurgeneeskundige, van bitfitter tot revalidatie-therapeut. De gemeenschappelijke deler van de deskundigen op Paardenplein.nl is dat ze met hun diensten het paardenwelzijn ondersteunen en verbeteren.

Reviews werken

Hoe weet je nu of iemand goed is in zijn vak? Simpel! Als je tevreden bent, geef je de behandelaar een review. Je vinkt simpel een aantal sterretjes aan. Eventueel kun je jouw waardering kort beargumenteren. Het achterliggende idee is dat we Paardenplein.nl samen tot een succes maken, een betrouwbaar platform waar we terecht kunnen als ons paard extra zorg nodig heeft!