Ga naar hoofdinhoud
Reiana’s Horse Therapy & Health

5245 BR

Rosmalen

06-45092004
[email protected]
reianahorsetherapy.nl
Opleidingsinstantie(s): Massage Hippique
Reviews
 • Daphne

  Reiana is ontzettend aardig, maakt een gezellige babbel terwijl ze bezig is en vertelt ook tijdens de behandeling wat ze doet/ziet/voelt.
  Neemt absoluut álle tijd, gaat leuk met je paard om en geeft een fijne open indruk.
  Aanrader!


 • Rowena

  Reiana is een gedreven persoon en doet haar werk echt vanuit haar hart!
  En dat merk je terug in je paard.
  Ze stopt niet voordat ze het gewenste resultaat heeft bereikt.
  Mijn paard was aan het begin erg gespannen en was totaal niet met reiana bezig. Al snel kwam hier verandering in en daalde hij in zijn rust en ontspanning!
  Ik had een ontspannen en rustig paard!


 • Lott

  Een super ervaring!

  Ik heb een ouder paardje, inmiddels alweer 20 jaar oud. Ik vond het wel een goed idee om haar een keer te laten masseren, om alle spieren goed los te maken. Via via ben ik bij Reiana terecht gekomen en wil niet meer weg. Mijn paard vond het eerst maar gekkig maar nu staat ze al te genieten als Reiana komt aan lopen.

  De tweede behandeling heeft ze zelfs mijn paard getapet. Ik heb heel veel baat bij deze behandelingen en ga zeker niet meer weg! Wat een toppertje!

  En qwa prijs en kwaliteits verhouding zit het helemaal goed! Niets te duur, en wat je er voor krijgt!


 • Karin

  Onze pony Duke heeft nu twee behandelingen gehad van Reiana en wat een verschil! De eerste keer gaf hij aan dat hij het niet echt prettig vond omdat hij echt heel vast zat. Maar de tweede keer…hij genoot er superveel van! Hij is nu lekker los en weer een blije pony! Top Reiana!


 • Melissa

  Super kwaliteit voor een juiste prijs.
  Wat genoot onze pony Kelsey van een heerlijke massage en wat liep ze daarna anders als voorheen.
  Echt een super verschil.
  Dus een echte aanrader.
  Ga zo door en hopelijk op naar vele blije klanten en paardjes.


 • Melissa

  Geweldige ervaring voor Mallow, ze genoot volop en liet duidelijk merken hoe en wat. Hier speelde Reiana top op in. Mallow was al heel soepel maar we merkte zeker verschil!


 • Santana

  Ooit een x een actie voorbij zien komen op Facebook. Nooit meer weggegaan. Een super vrouw met hard voor haar werk. Mijn paard Is altijd stijfjes geweest na haar werk was die weer zichzelf en kon alles weer lekker met plezier doen. Zeker een aanrader!!!


 • L. de Jong

  Mijn paard is vrij eenkennig en is normaal niet zo van het aaien, borstelen, knuffelen. Ik had dus wel mijn bedenkingen om haar te laten masseren. Maar omdat ze ook vrij gespannen is wilde ik de gok toch eens wagen. Reiana neemt echt alle tijd, niks hoeft gehaast, ze heeft veel respect voor het paard zelf en is heel vriendelijk er naar toe. Daarnaast kan ze ook gewoon goed masseren en die combinatie maakte dat zelfs mijn paard er uiteindelijk ontspannen bij stond, dat heb ik in de 7 jaar dat ik haar heb nog niet eerder bij haar gezien, ik heb direct een vervolg afspraak gemaakt!


 • Ronja

  Afgelopen weekend, mijn bijna 3jarige Friese merrie voor het eerst een sportmassage laten ondergaan.

  Na kennismaking tussen mijn paard en de betreffende masseuse, ging ze van start, mijn paard vond het heerlijk😊. Ik ben zeer tevreden.

  Ook heeft ze veel kennis van diverse zaken, waaronder homeopathie, en ook zeer zeker wat betreft adviezen mbt zadel. Zo zag zij al aan de rug van mijn paard, dat er diverse zadels gewisseld zullen gaan worden. Hierdoor ben ik in ieder geval alvast voorbereid voor de komende jaren. Ik ga zeer zeker weer gebruik maken van haar diensten.


 • Delphine R.

  Ik heb mijn 2 paarden een massage kado gegeven. Ze vonden het allebei heel erg fijn. Eentje is zelf op zijn rug getapt omdat hij het nodig had.
  Reiana is een lieve vrouw die weet waar ze mee bezig is!


 • M Servaas

  Door omstandigheden nog maar 1 keer gebruik van gemaakt.
  Onze pony vond het heerlijk, je zag haar tijdens de behandeling steeds meer ontspannen.
  Ik ben zeer tevreden!


 • Danielle

  Echt super!! Samen met Tanya een massage beurt gewonnen maar ze mag blijven! Haar prijs is ook mooi! Betaalbaar en waar voor je geld!


 • B v kleef

  De massage en evt taping die ze geeft helpt enorm goed.het paard en de eigenaar(berijdster) zullen ontdekken hoe goed dit alles helpt,probeer het en jullie zullen zien hoe het werkt,bij het paard.


 • Tanya Hekman

  Ooit een massage gewonnen en nooit meer weg gegaan! Niet te duur en goede kwaliteit zoals het hoort.