Ga naar hoofdinhoud
Bomers Dierfysiotherapie
  • Dry needling,
  • Fysiotherapie,
  • Laserbehandeling

Borculo

06-26158083
info@bomerspaardendryneedling.nl
bomerspaardendryneedling.nl
Opleidingsinstantie(s): alle benodigde vakdiploma's
Profiel

In onze Dierfysiotherapiepraktijk behandelen we dieren, voornamelijk paarden maar ook honden, die kampen met blessures of problemen ondervinden aan hun bewegingsapparaat. Aan de hand van een gedegen anamnese en onderzoek van het dier bieden verschillende behandelwijzen om deze problemen te verhelpen of klachten te verminderen. Natuurlijk beschikken wij over alle benodigde vakdiploma’s en certificaten om de beste zorg te verlenen aan uw dierbare viervoeter. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (NVFD) en Equine Services

Reviews
  • Cindy

    Al meerdere keren zeer vakkundig geholpen door Jill met verschillende paarden. Ze zijn er allemaal stuk voor stuk van opgeknapt. Ze is heel eerlijk in haar oordeel en gaat ook zeker makkelijk in overleg met dierenartsen om te kijken waar het probleem van het paard kan zitten. Ze checkt ook het zadel of dit passend is voor het paard of dat het problemen oplevert. Zeker een aanrader!


  • Renate

    Mijn paard is veel soepeler in haar lijf geworden. Ze kijkt naar het paard in stand en in beweging. Fijn gevoel na afloop. Aanrader.