Ga naar hoofdinhoud

Adverteren

Interesse in onderstaande advertentiemogelijkheden? Mail dan verkoop.paarden@eisma.nl.

 


Basisvermelding 

Gratis

Uitgebreide vermelding
€ 35 per jaar 
Topzorg-positie
€ 75 per maand 
Sponsored blog
€  75 per maand
Gegevens op PaardenPlein    
Bedrijfslogo toevoegen       
Afbeelding toevoegen      
Uitgebreide tekst       
Toppositie op de homepage      
Ontvang en bekijk reviews     
Nieuwsbrief PaardenPlein       
Facebook       

Bedrijfslogo toevoegen

Door je bedrijfslogo toe te voegen op PaardenPlein kom je professioneler en betrouwbaarder over. Het is een duidelijk herkenningspunt voor de bezoeker. Tevens zal je hierdoor tussen de andere aanbieders meer opvallen.

Uitgebreide tekst, foto’s en film

In een uitgebreide vermelding kun je zoveel mogelijk informatie over jouw diensten kwijt. Hoe duidelijker de tekst, hoe beter mensen een keuze kunnen maken en contact op zullen nemen. Denk hierbij ook aan praktische informatie en geef voorbeelden in welke situaties jouw diensten van belang zijn. De uitgebreide tekst mag mag maximaal 500/600 woorden bevatten, 2 foto’s en filmpjes. Een dienstverlener met een foto’s en/of filmpjes wordt meer gecontacteerd, neem dus de tijd voor het zoeken van passende foto’s/ filmpjes.

Topzorg-positie op homepage

Wanneer je op de Topzorg-positie van de homepage staat, ziet iedere bezoeker van de website jouw gegevens. De Topzorg-posities zijn direct de eerste drie dienstverleners onder het kopje TOPZORG en dit zijn nooit meer dan drie dienstverleners tegelijk. Deze positie kun je voor minimaal een maand vastzetten.

Ontvang en bekijk reviews

Met het nieuwe reviewsysteem is het mogelijk om reviews te ontvangen en te bekijken. Dit geeft bezoekers vertrouwen en een goed beeld van de diensten en dienstverleners die zich aanbieden op onze website. Hoe meer reviews, hoe interessanter het is voor een bezoeker om contact op te nemen. Tevens geven de reviews ook voor jezelf  een beeld van wat klanten hebben ervaren en wat (con)collega’s doen.

Nieuwsbrief

De gratis nieuwsbrief van PaardenPlein wordt tweewekelijks verstuurd en bevat informatie over de laatste ontwikkelingen rondom welzijn bij paarden. De doelgroep die je door middel van een banner met de nieuwsbrief bereikt, zijn heel specifiek geïnteresseerd in gezondheid en welzijn van paarden en pony’s. Tevens is het ook mogelijk om in één van de andere nieuwsbrieven van Eisma Horsesmedia jouw diensten onder de aandacht te brengen. De nieuwsbrief mogelijkheden zijn: een advertorial of een fullbanner. Een advertorial is een klikbare tekstadvertentie die qua opmaak gelijkenis vertoont met de redactionele inhoud van de nieuwsbrief. Een fullbanner is een horizontaal advertentieformaat over de gehele breedte van de nieuwsbrief.

Facebook

Via Facebook kunnen wij jouw bedrijf op diverse manieren onder de aandacht brengen. Je kunt via PaardenPlein een win-actie uitzetten of  bijvoorbeeld een gesponsord bericht plaatsen. Onze verkoopafdeling informeert je graag over de mogelijkheden.

Gesponsorde blogs

In een gesponsorde blog kun je jouw bedrijf en dienst presenteren aan een grote doelgroep op een informatieve, persoonlijke manier.  Hierdoor bewijs je de lezer een dienst door (persoonlijke) informatie te verstrekken.

Persoonlijk advies!

Voor een advertentiepakket op maat kun je altijd vrijblijvend persoonlijk advies vragen aan onze verkoopmedewerkers. Zij kunnen je informeren en denken met je mee. Wil je meer naamsbekendheid in een bepaalde regio of meer afspraken? Ons Sales team stelt een plan op hoe je onze verschillende kanalen kunt inzetten om op creatieve wijze jouw doelstelling te behalen. Tevens bieden we van A tot Z ondersteuning in de opmaak van online en offline advertenties.

Adverteren

André Kunze

Senior Accountmanager
+31 6 31768842
andre.kunze@flagranticura.eu